Mnogokrat se zgodi da je potrebno kakšno delo, bodisi čiščenje, Višinska delasanacijo fasade, dimnika ipd. opraviti na težko dostopnem mestu na višini. Kadar del ni mogoče opraviti na enostaven način smo tu mi, da opravimo analizo stanja naredimo načrt dela in stortev opravimo hitro in varno. Opravljamo vse vrste višinskih del:

Sanacija silosov in ostalih konstrukcij

To je sicer zelo težavno delo, saj je dostop do njihove notranjosti otežen tako zaradi njihove višine kot tudi oblike in dimenzij. Tukaj pride najbolj do izraza čiščenje z vrvno tehniko, saj smo tako zelo okretni hkrati pa za svoje delo ne rabimo veliko prostora.

Čiščenje streh in žlebov

Sčasoma se na strehi in posledično v žlebovih nabere vsa možna umazanija, zato je potrebno le te očistiti, kar pa ni lahka naloga. Zato smo tu strokovnjaki za višinska dela, da vam z ustreznim znanjem in pripomočki prihranimo neprijetno delo. Razmišljate o sanaciji strehe? Preverite našo ponudbo barvanja strešnih kritin.

Barvanje različnih materialov na višini

Lotimo se tudi takšnih višinskih del. Različne materiale je potrebno za čim daljšo življensko dobo, ustrezno zaščititi in pobarvati s kvalitetnimi zaščitnimi sredstvi in barvami saj so na višjih, težko dostopnih mestih še posebej izpostavljeni slabim vremenskim pogojem.

Obrezovanje ter podiranje dreves in grmovja

Med višinska dela spada tudi obrezovanje in podiranje dreves, grmovja,… Poskrbimo za vse vrste grmičevja ter dreves ki so obolela, poškodovana, bodisi so previsoka ali vas ovirajo in hkrati poskrbimo tudi za odvoz odpadnega materiala. Za vse to poskrbimo s ustreznimi metodami in opremo.

Za dodatne informacije glede višinskih del nas kontaktirajte na matic@urejanje-okolice.si, 040-622-945 ali izpolnite kontaktni obrazec na strani!