Menda si najboljši v tem kar rad počneš. Kar ti ni nikoli težko. Urejanje okolice ni samo naša služba. Je to kar počnemo z veseljem. Zato verjamemo, da smo v tem najboljši.

Našim strankam nudimo naslednje storitve urejanja okolice:

Košnja trave

Košnjo trave oziroma zelenice izvajamo z ročnimi kosilnicami, kosilnicami na nitko na posebej občutljivih področjih pa tudi s koso. Seveda poleg košnje poskrbimo tudi za odvoz pokošene trave.

Košnja trave – več o tem »

Obrezovanje, obnova in sajenje žive meje

Pravočasno in pravilno obrezovanje žive mehe sta glavna pogoja, da boste s ponosom zrli na svojo živo mejo. Nudimo vam strokovno in hitro obrezovanje vseh vrst živih mej. Težko dostopne nam niso ovira ampak dodaten motiv, da svoje delo opravimo karseda kvalitetno! V kolikor pa živa meja še ne krasi vašega vrta pa z izbiro pravih rastlin in strokovnim sajenjem poskrbimo, da vam bo kmalu v ponos!

Obrezovanje žive meje – več o tem »

Sajenje in sanacija travnatih površin

Tudi travnate površine potrebujejo za lepo rast ustrezno nego. Samo košnja pogosto ni dovolj. Travnatim površinam je potrebno nuditi tudi ustrezna gnojila in dopolnila. S pomočjo analize prsti bomo lahko natančno določili kaj vaša zelenica potrebuje. Če pa še nimate urejene zelenice vam pomagamo pri izbiri in sejanju ustreznega semena.

Sanacija trave – cenik »

Zasajevanje rastlin in grmovnic

Želite urediti svoj vrt na nekoliko drugačen način? Si želite pridih Kitajske ali na primer Mediterana? Ali pa bi vas bolj navduševalo planinsko cvetje v skalnjaku? Naj vrt postane vaš košček raja. Čisto po vašem okusu! Skupaj z vami naredimo načrt ureditve in zasaditve rastlin na vašem vrtu. Pri tem vam pomagamo z nasveti in predlogi.

Zasajevanje – cenik »

Okopavanje in urejanje okrasnih gredic

Če želimo, da nas rastline z naših gredic trajno razveseljujejo potem moramo poskrbeti, da bodo ustrezno negovane in vzdrževane. Namesto vas okopljemo gredice in poskrbimo za ustrezna gnojila ter dodatke.

Okopavanje – cenik »

Pometanje dvorišč, parkirnih prostorov, garaž, pločnikov, pešpoti,…

Naj bodo vse površine okoli vaših objektov vedno čiste in urejene! Poskrbimo za odstranjevanje peska, zemlje in druge umazanije. Po potrebi površine očistimo tudi z visokotlačnim čistilnikom.

Čiščenje – cenik »

Za dodatne informacije ali za ponudbo za urejanje okolice nas kontaktirajte na matic@urejanje-okolice.si, 040-622-945 ali izpolnite kontaktni obrazec na strani!