Za tiste, ki želite takoj začeti s košnjo.

Robotska kosilnica Wiper Blitz

Wiper Blitz je predstavnik nove generacije robotskih kosilnic. Deluje samodejno, natančno in ekonomično. Zagotavlja vam popolno travnato površino. Glavna prednost kosilnice Blitz je, da ne potrebuje namestitve območja. Zahvaljujoč naprednim senzorjem sam travnate površine in ovire. Na podlagi zaznav pa se samodejno spreminja smer košnje.

Je popolnoma vren in enostaven za uporabo. Namenjen je manjšim travnatim površinam. Njegovo delovanje je tiho zato ga lahko uporabljate tudi ponoči. Zaradi kakovostnega 4-kolesnega pogona brez težav obvladuje površine do naklona 21,8 stopinje. S pomočjo senzorjev zaznava prepreke zato deluje povsem samostojno. Zmerne dimenzije in teža omogočajo enostavno premikanje kosilnice. Zmogljiva Hi-Tech Li-Ion baterija ima dva priključka, kar omogoča hitro polnjenje. Robotska kosilnica Blitz ima vgrajene tudi varnostne mehanizme – ob dotiku držala se rezilo takoj ustavi, zato ne ovira igranja in preživljanja dragocenega družinskega časa na prostem.

Blitz model 2.0

Wiper Blitz 2.0Prenosna kosilnica, ki zaradi patentirane tehnologije ne potrebuje namestitve območja. S pomočjo senzorjev prepoznava travnate površine in ovire ter samodejno spreminja smer.

Cena 1.279,00 €

 

Lastnosti kosilnice Wiper Blitz

Majhna in prenostna kosilnica je na košnjo pripravljena v le nekaj minutah. Odlikuje ga štirikolesni pogon, in napreden sistem senzorjev:

  • štiri senzorje za zelenico,
  • dva varnostna senzorja za ročaje,
  • en senzor za dvig kosilnice in
  • po en senzor za prevrnitev ter oviro.

Visoko zmogljiva litijska baterija zagotavlja košnjo do 400m2. Wiper Blitz 2.0 najbolj priporočamo za počitniške hiše, saj ga z lahka lahko premikamo, je izjemno tih in lahko kosi v zelo ozkih prostorih.

Površina košnje: do 400 m2
Tip motorja: krtačni
Širina košnje-rezila (cm): 24
Največji naklon košnje: 40%
Polnjenje: ročno
Nastavitev urnika košnje: ne
Hitrost košnje (m/min): 18

Primerjava vseh modelov Wiper

Primerjava modelov robotskih kosilnic Wiper

Primerjava modelov robotskih kosilnic Wiper. Za povečavo kliknite na sliko.